۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳

تشکر مشاور وزیر ارشاد از رسانه‌ها برای پوشش جایزه ایثار و رسانه

تشکر مشاور وزیر ارشاد از رسانه‌ها برای پوشش جایزه ایثار و رسانه

مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران از خبرنگاران و رسانه‌ها برای شرکت و پوشش مناسب اخبار جایزه ایثار و رسانه تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید الفتی مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران از خبرنگاران و رسانه‌ها برای شرکت و پوشش مناسب اخبار جایزه ایثار و رسانه تجلیل کرد.

مشاور وزیر ارشاد در این باره گفت: این جایزه ایثار و فداکاری را به‌عنوان عالی‌ترین مفهوم دینی و اصیل‌ترین ارزش اسلامی در فضای رسانه‌ای کشور برجسته کرد و استقبال کم نظیر خبرنگاران و اصحاب مطبوعات و خبرگزاری‌ها موید این نکته بود که این مفاهیم همواره نزد مردم کشورمان دارای ارزش و اهمیت است.

سعید الفتی با اعلام این مطلب افزود: تلاش داشتیم مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید فرهنگ ایثار و شهادت در دهه ۶۰ را به نسل جوان معرفی کنیم، پیام‌ آن روزها را به نسل جدید انتقال دهیم. سعی کردیم به توصیه‌های رهبری و امام راحل در عرصه ایثار و فداکاری عمل کنیم. فرهنگ ایثار مفهوم وسیعی دارد و در فرهنگ ملی و دینی ما نهادینه شده است. امروز بیش از هر زمان دیگری می‌بینیم که جامعه به این فرهنگ نیاز دارد. با توجه به مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در جامعه مردم باید با مفاهیم ایثار و فداکاری از زوایای مختلف آشنا شوند تا جامعه مسیر آرامش و دوستی را در پیش بگیرد.

مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران با اشاره به اهمیت پرداختن به فرهنگ و مغفول ماندن این مهم تصریح کرد: امروزه دستگاه‌های فرهنگی بسیاری در موازات و متناقض یکدیگر در کشور وجود دارد و عزمی برای ایجاد راهبردهای کلان فرهنگی جزم نشده است. ما از این سخن رهبری که فرمودند «سیاست‌های خارجی ما سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی است و دولت‌ها باید با تسریع در اجرایی کردن‌ آن‌ها عمل کنند و از سلیقه‌ای برخورد کردن پرهیز کنند» الگو گرفتیم و تلاشمان بر این بود تا نقش مفاهیمی که نگاه دینی و ملی دارند را در حوزه‌های فرهنگی از جمله رسانه‌ها مطرح کنیم.

وی برگزاری جایزه ایثار و رسانه را حرکتی تاثیرگذار خواند که می‌تواند نگاه مردم را به ایثار و دیگرخواهی معطوف کند و در ادامه گفت: یقینا سال آینده شاهد افزایش حضور و بالا رفتن سطح کیفی مطالب حوزه ایثار و فداکاری خواهیم بود. برای بالا بردن سطح آثار در قالب ایثار اجتماعی باید از دو جهت فعالیت کرد، یکی ارتقای سطح دانش در حیطۀ حرفه‌ای روزنامه‌نگاری و دیگری تبیین و بسط موضوع ایثار اجتماعی در جامعه.

الفتی رسانه‌ها را بیش از هر زمان دیگر نیازمند توجه به مفاهیم فداکاری و ازخودگذشتگی دانست و گفت: رسانه‌ها یکی از ابزارهای مهم در جهان امروز به حساب می‌آیند که می‌توانند ما را برای رسیدن به اهدافمان یاری کنند؛ رسانه‌ها به جامعه و افکار عمومی جهت می‌دهند. هرچند آن‌ها هم در جامعه رسانه‌ای خود باید ایثار و ازخودگذشتگی داشته باشند و از تخریب همدیگر و نگاه جناحی پرهیز کنند. در فضای پر تنش سیاسی کنونی برگزاری این جایزه توانست به تلطیف این فضا کمک کند.

وی با تقدیر و تشکر از رسانه‌ها برای شرکت در جایزه و انعکاس شایسته و مناسب اخبار این رویداد گفت: اصحاب رسانه سرداران دفاع از جبهه فرهنگی هستند و می‌توانند نقش مهمی در راستای ترویج فرهنگ نیکوکاری و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی داشته باشند. در این جایزه تمام خبرنگاران و مدیران رسانه به قدر وسع و بضاعت‌شان با تمام وجود به میدان آمدند و از هیچ تلاشی فروگذار نکردند. ما برای رسانه‌ها و خبرنگارانی که در این عرصه فعال بوده‌اند تسهیلات مناسبی را پیشنهاد کرده‌ایم که به محض تصویب آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

کد خبر 3908348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha